TARAFIMIZDAN HAZIRLANAN YILLIK PLANLARIN BAŞKA SİTELERDE YAYIMLANMASI YASAKTIR.

Tarih dersi yıllık planları tarafımızdan hazırlanmış olup hizmetinize sunulmuştur. Planlar MEB Çalışma Takvimi’ne uygun bir şekilde hazırlanmıştır. MEB Yıllık Plan Genelgesi baz alınarak hazırlanan tarih dersi yıllık planları ders müfredatına uygun bir şekilde hazırlanmıştır.

 

Planlar haftalık bazda hazırlanmış, işlenecek konular ve kazanımlar detaylandırılmıştır. 2020 tarih yıllık planlarını sitemiz vasıtasıyla indirebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Burada yer alan Tarih dersi ve İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi yıllık planları “Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın 19/01/2018 tarih ve 39 sayılı kararı ile değiştirilen 2018 Ortaöğretim Türk Dili ve Edebiyatı Dersi Öğretim Programı‘na ve 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Çalışma Takvimine göre hazırlanmıştır.

Yeni eğitim-öğretim yılı kapsamında 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı için hazırlanan Tarih dersi yıllık planları en güncel haliyle hazırlanmış ve ara tatiller baz alınarak düzenlenmiştir. Çalışma takvimi çerçevesinde ara tatiller de dikkate alınarak hazırlanan yıllık planları Word biçiminde sayfamızdan indirebilirsiniz.

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TARİH VE İNKILAP TARİHİ DERSLERİ YILLIK DERS PLANLARI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…