ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK SERDAR HOCAM. ÖZVERİ İLE YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARINIZ TARİH ÖĞRETMENİ MESLEKTAŞLARINIZA ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM. İLERİDEKİ DÖNEMLERDE BENİM HAZIRLADIĞIM DERS NOTLARINI VE SLAYTLARI VE YAZILI SINAV BELGELERİNİ PAYLAŞMAK İSTERİM. BAŞKA ÖĞRETMENLERİN VE ÖĞRENCİLERİN FAYDASINA OLAN BU ÇALIŞMANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR VE ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN TEMENNİSİYLE SELAMLARIMI SUNUYORUM. ERGÜN YILMAZ BURSA
Ergün bey öncelikle inceliğinizden ötürü teşekkür ederim. Tek bir kişinin çalışması ile ancak bu kadar oluyor. Hatalarımızın, eksiklerimizin kusuruna bakmayın. Size ait çalışmaları da meslektaşlarımızın ve öğrencilerimiz yararına paylaşmaktan zevk duyarım. Eğer e-mailinizi yazarsanız özel olarak iletişime geçebiliriz.
ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK SERDAR HOCAM.
ÖZVERİ İLE YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARINIZ TARİH ÖĞRETMENİ MESLEKTAŞLARINIZA ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM. İLERİDEKİ DÖNEMLERDE BENİM HAZIRLADIĞIM DERS NOTLARINI VE SLAYTLARI VE YAZILI SINAV BELGELERİNİ PAYLAŞMAK İSTERİM. BAŞKA ÖĞRETMENLERİN VE ÖĞRENCİLERİN FAYDASINA OLAN BU ÇALIŞMANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR VE ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN TEMENNİSİYLE SELAMLARIMI SUNUYORUM.
ERGÜN YILMAZ
BURSA
Ergün bey öncelikle inceliğinizden ötürü teşekkür ederim. Tek bir kişinin çalışması ile ancak bu kadar oluyor. Hatalarımızın, eksiklerimizin kusuruna bakmayın. Size ait çalışmaları da meslektaşlarımızın ve öğrencilerimiz yararına paylaşmaktan zevk duyarım. Eğer e-mailinizi yazarsanız özel olarak iletişime geçebiliriz.