KPSS sınavına hazırlanan sevgili arkadaşlar,
Bu bölümde KPSS sınavı için hazırlamış olduğumuz tarih dersine ait tüm konuları ders notlarını PDF formatında kolaylıkla indirebilirsiniz.
Hazırlamış olduğumuz ders notları;
- Önlisans sınavı ile devlet memuru olmaya çalışan arkadaşlarımıza Genel Kültür kısmı için,
- Yine Lisans mezunu arkadaşlarımıza Genel Kültür kısmı için
- Öğretmenlik alan bilgisi (ÖABT) sınavı ile Tarih Öğretmeni olmaya çalışan arkadaşlarımız için
faydalı olacaktır.
Bu notları hem daha önce KPSS sınavında çıkmış soruları göz önünde bulundurarak, hem de mevcut müfredata göre şu anda liselerde okutulan ders kitaplarını tarayarak çıkardık. Umarız önünüzdeki zorlu yolda bir yardımımız dokunur.
KPSS Tarih Ders Notları Konu: 12 OSMANLI DAĞILMA DÖNEMİ PDF İNDİR
Merhaba Hocam, KPSS tarih ders notları çok güzel çok işime yaradı ama son konular eksik galiba onları da ekleyebilir misiniz teşekkür ederim emeğinize sağlık
Eksik konularla ilgili çalışmamız devam etmektedir. En kısa sürede yüklenecektir. İlginize teşekkürler…
KPSS tarih ders notları gayet başarılı devamını da en kısa sürede bekliyoruz.
Hocam elinize emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş çok istifade ettim. Geri kalan konuları sabırsızlıkla bekliyorum.
Hocam ellerinize sağlık. Notlar çok faydalı oldu. Devamını ne zaman yüklersiniz?
Allah razı olsun notlar çok işe yaradı teşekkür ederiz. devamı ne zaman gelir acaba
Yeni PDF ler ne zaman yüklenecek
Hocam notlar için çok teşekkür ederiz. Gerçekten emek isteyen bir şey. Eksik notlar için hızlı dönüş yapabilir misiniz. Çünkü ben sizin notlardan çalışıyorum tarihe. Araya başka kaynak girsin istemiyorum. Bu notlar daha hızlı anlamamı sağlıyor 🤲
Burçin Hanım elde olmayan sebeplerden ötürü bir süre çalışmamıza ara vermiştik. En kısa sürede (en fazla 1 ay) KPSS ders notlarının tamamı indirilebilir şekilde sitemizde olacaktır.
merhaba eksik konular ne zaman yüklenecek acaba
Çalışmamız devam ediyor. En kısa sürede yüklemeye gayret gösteriyoruz.
son durum nedir?
Allah razı olsun inşaallah
Merhabalar eksik konular için çalışmalarınız ne xaman biter konu çalışmalarını burda yapıyorum ve eksik konuşar mevcut çalışamıyorum
En geç bir ay içerisinde tüm konuları tamamlamayı planlıyoruz
Merhaba eksik konular ne zaman yüklenecek?
Emeğinize sağlık. Yeni notlar ne yüklenir?
geri kalan pdfler ne zaman cıkar
Hocam ne kadar sürer daha çalışmalarınız gerçekten bir çok arkadaş bu siteden çalışıyoruz ve yayınlanmasını bekliyoruz yeni konuların şimdiden çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık
Eksik konular sitemize yüklenmeye başlanmıştır. Faydalı olması dileğiyle…
hocam merhaba emeklerinize sağlık yeni konuların pdfleri ne zaman gelir acaba
paylaşım için çok teşekkür ederiz çok faydalı oldu devamını bekliyoruz 🙂
Tşk ederiz 24 Nisan’da ekpss var lütfen ekleyin
Hazırlıklar son hızıyla devam ediyor. En kısa sürede yükleyeceğiz. Şimdiden faydalı olması dileğiyle…
T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK-20.YÜZYILDA OSMANLI DEVLETİ ünitesi yayımlandı. Faydalı olması dileğiyle…
Gerilemeden sonrasını göremiyorum yüklenmedi mi acaba??
Dağılma dönemi var. Ayrıca İnkılap Tarihinin ilk iki konusunu girmiş bulunuyoruz. Yakında tüm tarih konuları hem sitede hem de indirilebilir PDF olarak hizmetinize sunulacaktır.
Osmanlı kültür ve medeniyeti yok mu acaba
Öncelikle emeğinize sağlık hocam. Geri kalan pdfler ne zaman yüklenir? Teşekkür ederim..
Hocam lütfen devamı gelsin çok güzeller 🥺🥺🥺
Elinize sağlık hocam her şey için şimdiden teşekkür ediyorum..
Notlarınız gerçekten çok güzel ve faydalı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Eksik üniteleri de umarım yükleme şansınız olur 🙏
Merhabalar, notlarinizin devamı ne zaman gelir?
Merhaba , notların devamı ne zaman gelecek acaba ?
An itibariyle T.C. İnkılap Tarihi notlarını tamamlamış bulunuyoruz. Çağdaş Türk ve Dünya ders notları hazırlanmış durumda elimizde mevcut. Mayıs ayı sonuna kadar peyderpey siteye yüklemeye devam edeceğiz. Bu arada yeni İnkılap tarihi müfredatına eklenen çağdaş konularını tekrara düşmemek adına inkılap tarihi bölümünde paylaşmayacağız. Çağdaş Türk ve Dünya tarihi PDF indir konu başlığını takip etmenizi öneririz. Saygılar.
Osmanlı kültür medeniyeti yok mu?
https://tarihdersi.net/10-sinif-tarih-dersi/10-sinif-tarih-dersi-3-ve-4-unite-osmanli-kultur-ve-uygarligi-kurulus-donemi/
https://tarihdersi.net/10-sinif-tarih-dersi/10-sinif-tarih-dersi-6-ve-7-uniteler-klasik-donem-osmanli-kultur-ve-medeniyeti/
BU İKİ ÜNİTE İŞİNİZİ GÖRECEKTİR. DİLERSENİZ AYNI KONULARIN PDF FORMATLARI DA SİTEMİZDE MEVCUTTUR.
Hocam devamı yokmu lütfen gelsinnn
ders notlarının devamı yine sitemizde T.C. İnkılap tarihi KPSS ders notları PDF ve Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi KPSS ders notları PDF başlıkları altında mevcuttur.
Notlar mükemmel, hiç eksik yok. Detaylıca değinilmis. Benim 2 farklı kitaptan derlediğim notlardan eksik olanları bile var içerisinde.Allah razı olsun paylasan, vesile olan herkesten
teşekkürler. teveccühünüz
Allah razı olsun hocam sagolun elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş
Merhaba notların devamı nerde acaba inkılap tarihi fln görünmüyor
Konuların tamamı yok, yayınlandı deniliyor ama bulamadım. Lütfen sıralı ve düzenli olarak yayınlar mısınız, gerçekten de çok güzel çalışabileceğimiz notlar.
Hala eksik konular var acil gelmeli
Güzel
sınava hazırlanırken notlarınızdan çok faydalanıyorum verdiğiniz özen ve emeğiniz için çok teşekkür ederim ellerinize sağlık
Osmanlı Kültür medeniyet PDF var demişsiniz ama PDF yok gözüküyor sitede. Olan da açılmıyor. Link paylasmissiniz ama Pdf olsa daha güzel olurdu. PDF var dediğiniz hangisi?
Meraba 12 den sonrasimi yok sizdede bende indiremedim
toplam 12 konu mu bunlar tam mı şimdi yeniler eklenecek felan yazılmış bende temel yok sıfırdan başlıyorum o yüzden anlamadım konular tam mı değil mi diye
aynen bendede yok ne zaman gelicek ya bekleye bekleye bi hal olduk
Tamam buldum da, afganistan sonrası yok yahu. Çernobil faciası yok, virüsler devrimler (kadife devrimi v.s.) falan yok. “git kitap al lan o zaman” demeyin lütfen. Tarihe merak duyuyoruz ve bir pdf’de olmayanı diğer pdf’de görmek için pdf arşivi oluşturup incelemeler yapıyoruz. Coğrafya’dan çok Tarih’e merak duyan insanlarız. Belki yayınlanmıştır da ben görememişimdir. Detaylı bir araştırma yapayım bari. Bu arada not çalışma arayüzü harika harbiden.
Türkiye Tarih / TÜRK TARİHİ olarak değiştirilirse sevinirim! Zira konu başlığı TÜRK TARİHİ olmalı !